iranfoodex iranfoodex
|
آزمايشات نشان مي دهد كه روغن گرفته شده از نارگيل مقدار بسيار كمي اسيد چرب ترانس در خود دارد كه يكي از دلايل اصلي بالا رفتن كلسترول در رگ ها است. برخي متخصصين تغذيه بر اين عقيده هستند كه روغن نارگيل حتي از روغن زيتون كه مقدار بالايي اسيد چرب ترانس دارد نيز بهتر است. اما براي گرفتن بهترين بهره از روغن نارگيل، نبايداين روغن را تا دماي بسيار بالا گرم كرد زيرا مي تواند موجب ساخته شدن اسيد چرب بيشتر در آن شود. ساختار شيميايي خاص و فوايد روغن نارگيل از ساختار شيميايي خاص مولكول هاي آن—طول زنجيره هاي اسيدهاي چرب آن– ناشي مي شود اين روغن از اسيد چرب زنجيره
امتیاز:
بازدید:
|
|
[قالب وبلاگ : سایت آریا] [Weblog Themes By : sitearia.ir] |